keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Siilin kisat

Moi!

Mulla on lähiaikoina jäänyt blogiin kirjoittaminen vähäiseksi, välillä ajattelee että pitäisi varmaan kirjoittaa jotain, mutta sitten ei kuitenkaan saa mitään aikaiseksi. Tässä välillä ei ole oikeastaan erikoisempia tapahtunut, käytiin tosin syyskuun alussa meidän ekoissa kisoissa ja siitä kerron tässä.

Tosiaan, nämä kisat olivat Siilinjärvellä Siilin Ratsastuskeskuksella. Menimme luokat 80 ja 90cm.


Itsenäinen verryttelualue oli maneesissa, jonne piti mennä toisen päädyn ovessa, jota ennen oli alamäki. Gabille tuli siinä joku hölmöyskohtaus eikä se suostunut menemään alkuun sinne sisälle. Se vaan koitti kääntyä pois ja peruutteli siitä enkä saanut sitä lähellekkään, onneksi lopulta saatiin se talutettua sisään. Maneesissa ei ollut enää mitään ongelmia ja seuraavalla kerralla päästiin sisälle ilman mitään ongelmia. Verryteltiin jonkin aikaa sileällä maneesissa, jonka jälkeen otettiin ulkoverkassa parit hypyt.

Kasikymppi oli ratana aika ok, muutamalle esteelle tultiin aika lähelle mutta näin pienillä esteillä niistä päästiin kuitenkin aika helposti yli. Saatiin 0/0 ja tultiin luokassa viidenneksi.







Ysikympissä meillä ei mennyt verkka kauhean hyvin, jotenkaan en nähnyt paikkoja. Radalla meillä meni perusrata kuitenkin hyvin ilman mitään virheitä.






Perusradan viimeisellä esteellä tapahtui jotain, mistä en itsekkään ole varma, mutta jotenkin hypystä tuli tosi outo ja en ihan päässyt mukaan. Seuraava este oli aika lähellä, mutta mielestäni pääsin kuitenkin ajoissa ylös ja ratsastin esteelle. Siinä sitten oli jotain kuitenkin, kiellettiin ja ei menty siitä toisellakaan kerralla.

Mietitään vieläkin, mikä siinä sitten oli. Huono paikkakaan ei muistaakseni ollut, ja vaikka esteen alla olikin portti, sekään ei ollut mikään syy kiellolle, sillä Gabi ei katso mitään. Todennäköisesti vika oli omassa ratsastuksessani, vaikken tiedäkään, mitä tein.


Sinäänsä hylky ei haitannut, sillä pääsimme kuitenkin perusradan nollilla. Luokan rata oli muutenkin ilmeisesti vaikea, sillä puhtaita ratoja oli hyvin vähän. Tuli aika yllätyksenä, kun saimme tietää, että sijoituimme luokassa kuitenkin. Olimme siis jaetulla 6. sijalla.


 Tästä se kuitenkin lähtee, nämä olivat vasta ensimmäiset kisat ja ei me mitään voittoa oltu hakemassakaan. Mun pitää vielä enemmän oppia luottamaan Gabiin, niin eiköhän tästä vielä hyvä tule:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti