lauantai 16. heinäkuuta 2016

Ensimmäinen estevalmennus

Moikka!


Kuten viime postauksessa mainitsinkin, meillä oli keskiviikkona ensimmäiset hypyt Gabin kanssa. Ennen valmennusta oli taas aika jännää ja mietin taas, että millainenkohan heppa sitten esteillä on, onneksi Gabi osoittautuikin huippuhienoksi hyppääjäksi<3

Alkuun hypättiin tavalliseen tapaan suoralla linjalla olevaa ristikkoa, joka nousi myöhemmin pystyksi ja vähän isommaksi. Gabi ei ollut pitkään aikaan hypännyt joten hän oli aika innoissaan:D Alkuun meillä oli vähän lähtöongelmia, kun Gabi ei ole niin hyvä vasemmassa kierroksessa ja meinasi koko ajan nostaa oikeaa laukkaa. Kesti jonkin aikaa saada se vasen laukka, mutta muutaman hypyn jälkeen se nousi helpommin, kun Gabi tajusi, ettei sinne esteelle pääse ennenkuin on laukka kunnossa. Hypyt meni hyvin, tosin alkuun Gabilla oli niin kiire esteelle että se meni vähän ryntäämiseksi.



Tultiin toiseen suuntaan vielä okseria ja sekin meni hyvin. Gabilla tuntui niin paljon helpommalta hypätä kuin Alpolla, vaikkei okseri nyt muutenkaan kovin iso ollut se tuntui ihan pikkuesteeltä Gabin kanssa.


Verkan jälkeen hypättiin rataa, jossa oli muistaakseni yhdeksän estettä. Tultiin radat ihan pienenä kun oli eka hyppykerta Gabilla. Ensimmäinen rata meni ainakin omasta mielestä hyvin, vaikka Gabi olikin aika pideltävä.


Tultiin myös toinen rata vähän isommilla esteillä, ehkä noin 80-90cm. Toinen rata meni paremmin kuin ensimmäinen, Gabi oli hieno. Hyppääminen tosiaan tuntui Gabin kanssa niin helpolta, se oli niin innoissaan menossa, ei yhtään katsonut mitään eikä mitään aikomusta ollut alkaa stoppaamaan. Pakko sanoa että eiköhän tämä ollut hyvä ostos.







Muutenkin keskiviikon jälkeen muisti taas miksi siitä hyppäämisestä tykkään. Pitkästä aikaa tuntui siltä että voisin ehkä joskus oppia ratsastamaan. Nyt täällä taas innoissaan odottelen ensi keskiviikkoa, että pääsisi taas hyppäämään:)

1 kommentti:

  1. Kivannäköinen tää uusi heppa sulla, ja kovasti olet itse kyllä kehittynyt, mitä olen kisoissa ja täältä blogin puolelta seuraillut. Tsemppiä teille jatkoon :)!

    http://tiiajahilma.blogspot.fi/

    VastaaPoista